De Culinaire Weekend Tips! Geniet van alle wijnproeverijen en wijnfestivals in deze culinaire kalender ! En heb je de nieuwe WijnSpijs Wandelingen en Surprise Dinners al ontdekt?! Scroll even verder, daar vind je meer culinaire evenementen. Geniet ervan!
(PS: Mis je jouw proeverij in deze wijnagenda? Stuur me info, een link en foto)

Wine Down met DJ Paul Zijlstra

Wine Down To AmuseKom bij To Amuse elke vrijdag vanaf 16.00 uur het weekend vieren onder het genot van fijne deuntjes van DJ Paul Zijlstra en een wekelijks wisselende wijnproeverij van onze Maître & Sommelier Leonie Mooijekind WA.
Reserveren niet noodzakelijk, maar mag wel op telefoonnummer 023 531007

Portproeverij Quinta de Santa Eufemia

Ben je een echte portliefhebber of gewoon een genieter? Kom dan op vrijdagavond 30 november gezellig naar deze speciale portproeverij bij Wijnhuis Wooning in Bleiswijk en geniet van de heerlijke portwijnen van Quinta de Santa Eufemia. Rick, de importeur en Bernardo, de eigenaar van het Porthuis, vertellen eerst iets over de historie van port, de diverse stijlen en de soorten port die daar onder vallen. Daarna nemen we door wat er komt kijken bij het proeven en waar je op kunt letten bij het proeven van port. Dan is het tijd om te gaan proeven en genieten van 8 heerlijke en prachtige portwijnen van Quinta de Santa Eufemia. Bernardo en Rick zullen elke port inleiden en tijdens de proeverij al je vragen over de port beantwoorden. Uiteraard staan er wat lekkere dingen op tafel van de Kaazaak.

Kijk voor meer info en aanmelden op deze FB pagina

Champagne Light Festival Cruise 

Champagne Light CruiseBrouzje nodigt je uit met ons mee te gaan op de Champagne Cruise tijdens het Amsterdam Light Festival. Op vrijdag 30 november of zaterdag 1 december varen over de Amsterdamse grachten in een prachtige salonboot. Je krijgt 5 verschillende champagnes. En dat allemaal tijdens het prachtige licht en kunst spektakel van Amsterdam Light Festival waarbij kunstenaars objecten verlichten. Ieder jaar een groot succes bij het publiek! Tijdens deze proeverij is Hinke de Jong, eigenaar van Brouzje en de Champagne Ambassadeur van Nederland je gastvrouw en degene de champagnes toelicht. Je krijgt 5 verschillende glazen champagne geserveerd met bijpassende amuses.

Ga naar deze FB pagina voor meer info en inschrijven

Feestdagen Proeverij & Tapas

Los Suenos de lo Capitan logo Kom op zaterdag 1 december tussen 14.30-18.00 uur gezellig bij Los Sueños de Lo Capitán aan de Vierlinghstraat 51 te Werkendam proeven en genieten van een mooi glas wijn! In onze proefkelder staan ruim 50, waarvan zeker 25 nieuwe, wijnen en sprankelende cava’s open om geproefd te worden. Ook hebben we heerlijke visconserven en prachtig Flor de Sal uit de regio Murcia in ons assortiment. Dit jaar komt Pepe Rodriguez de Vera, de wijnmaker van o.a. de Sorrasca en Pituco. Deze prachtige wijnen staan uiteraard ook tijdens de proeverij open. Daarnaast laat hij zijn nieuwste wijn proeven! De proeverij is gratis, maar wij vinden het wel fijn als u zich aanmeld op onze gastenlijst.

Meer info vind je hier 

WijnSpijs Wandeling Den Bosch

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 2 december kun je in Den Bosch genieten van een culinaire wijn-spijs wandeling!   De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus!
Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.

Check hier welke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Winterproeverij Cathy’s Taste en Winterberg Wijnen 

Winterberg en CathyOp zondag 2 december organiseert Winterberg Wijnen we samen met Cathy Moerdijk (Cathy’s Taste) en Imko Binnerts (Imko’s Puur Zee) een winterproeverij in Wijk aan Zee. Tussen 14.00 en 17.00 uur presenteert Winterberg Wijnen diverse Duitse, Oostenrijkse en Sloveense wijnen uit het assortiment; Cathy enkele van haar vondsten: spannende terroirwijnen uit Israël en Luxemburg en mousserend van de Loire. Wijnmaker Florian Lauer komt die dag speciaal over om persoonlijk een keur aan Saarriesling (waaronder diverse Grosse Gewächse) toe te lichten en Imko maakt enkele (vis)gerechtjes.  Na afloop bestaat de mogelijkheid om na te genieten van een 4-gangenmenu met begeleidende wijnen uit onze assortimenten.
Check deze FB pagina voor meer info en beschikbaarheid

Bier en Gastronomie proeverij, Jopenkerk

Jopenkerk Bier en Gastronomie proeverijTijdens de Bier en Gastronomie proeverij op zondag 2 december word je uitgedaagd om de lekkerste bier-spijs combinaties te vinden. De chef van de Jopenkerk zorgt voor 6 heerlijke gerechten van de nieuwe kaart waarbij de zogenoemde “culi-combi’s” nog gezocht moeten worden. Bepaal zelf welk Jopenbier het best bij de gerechten past en beslis mee in de nieuwe food pairings op de dinerkaart!
Kijk op deze website om te checken of er nog plek is en voor meer info

Wijnen met een verhaal, Delft

Centrale wijnfestival delftUitgekeken op supermarktwijnen? Wil je wijnen drinken afkomstig van kleine wijngaarden met een goed verhaal? Dat is toch leuk tijdens de kerst! Op zondag 2 december bij De Centrale in Delft komen Wijnkoperij La Persistance en Vin Munnen Wijnen met het beste uit hun assortiment en een aantal van de producenten van deze wijnen op de eerste editie van het Centrale Wijnfestival.
Voor een kaartje van 20,- euro:
– proef je 60 wijnen
– zijn er hapjes en live muziek
– Vertellen verschillende wijnmakers over hun wijnen
– Koop je voor een voordelige prijs wijnen die je lekker vindt
Check deze pagina voor meer info en bestellen van tickets

Aan tafel met de wijnmaker bij Mes Amis

Mes Amis gerechtjeOp zondag 2 december kun je bij Mes Amis in Maastricht aanschuiven aan tafel met de wijnmaker en proef de passie van de wijnmaker in combinatie met onze verfijnde gerechten.
Mathieu Hulst van Wijngaard de Apostelhoeve en Joyce van Rennes van Wijnkasteel Genoels-Elderen geven je een kijkje in hun keuken als wijnproducent. Annaline Doelen en haar team verzorgen daarbij een verrassend culinair diner.
We starten de avond met een sprankelend aperitief met amuses, gevolgd door een 4-gangen verrassingsmenu met begeleidende wijnen van de Apostelhoeve en Wijnkasteel Genoels-Elderen. Ook inbegrepen zijn waters en koffie/thee met friandises tot besluit. De bijdrage voor deze unieke, volledig verzorgde avond bedraagt € 89,50 p.p.

Tickets koop je via de websitevan Mes Amis

Wijnworkshops Italië Fred Nijhuis 

Italiaans mousserend prosecco Fred NijhuisDinsdagen 4 en 11 december 2018
Workshop Montepulciano 1 (d’Abruzzo) in Dorpshuis Tuil
De druif montepulciano en de gemeente Montepulciano geven al jaren allerlei misverstanden. Wat hun unieke eigenschappen zijn én de beste wijnen uit de verschillende wijngebieden ervaren we tijdens twee interessante en intensieve avonden. Geproefd worden o.a. de wijnen van Masciarelli, Pepe, Poliziano en Boscarelli.
De workshops zijn steeds van 19.30 tot 22.00 uur.
Voor alle info en inschrijven ga je naar de website van Fred Nijhuis 

We love PINOT!

Pinot druiven LefebvreOok in december organiseren we natuurlijk weer een thema proeverij in Lefebvre’s wijnkelder! Dit keer over het edele druivenras Pinot. Wij van Wijncafe Lefebvre zijn gek op alles wat met Pinot te maken heeft. En dan vooral de Pinot Noir! Dit stokoude druivenras uit Bourgogne biedt een breed scala aan kleuren, stijlen en smaken, maar haar wijnen zijn altijd verfijnd en stijlvol!  Om onze liefde voor Pinot aan jullie over te dragen organiseren we op donderdag 6 december een Pinot proeverij in Lefebvre’s Wijnkelder.
We starten de avond natuurlijk door te proosten met een glas mousserende wijn, waarna we iedere stijl en kleur gaan proeven om Pinot echt te kunnen gaan doorgronden.

Meer info? Klik hier! 

4 (!) Surprise Dinners

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 6 december bezoek je naar keuze in Den Haag, Arnhem, Leiden of Amsterdam drie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten!

Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

Noteer deze vast in je agenda:

LUH logoWhoopwhoop, het is eindelijk weer zover want op zaterdag 8 december is het weer tijd voor onze meer-dan-gezellige LUH Open zaterdag! En de kenners weten dat dan tegelijkertijd ook de Kerstmarkt Moerdijk plaatsvindt. Kortom, nog meer reden om naar Moerdijk te komen! Voor de oplettende kijkers onder ons betekent dit dat Lekkers Uit Hongarije een waanzinnige selectie van onze #kerstwijnen en #bubbels op tafel zetten zodat jullie de juiste keuze kunnen maken voor het #kerstdiner. Ter omlijsting hebben we natuurlijk ook weer onze befaamde #wittewarmewijn, Goulash en volle bak gezelligheid. Ook ligt de vriezer weer vol met onze #omjevingersbijoptevretenzolekkereSZMAAK! Echte Hongaarse Goulash Kroketjes, Pittige Puszta Burgers en diverse maaltijden waaronder ook weer onze Szarvaspörkölt (Hertenstoof).

Meer info? Check de FB paginavan dit evenement

WijnSpijs Wandelingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 9 december kun je in Den Haag of Nijmegengenieten van een culinaire wijn-spijs wandeling!   De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus!
Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.

Check hierwelke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Kerstmenu proeverij, Wassenaar

Marius Jouw Wijnvriend logoBij Marius Jouw Wijnvriend in Wassenaar vindt op 14 en 15 december een tweedaagse proeverij plaats gericht op het kerstdiner, met een ruime selectie aan wijnen om te proeven. Neem je kerstmenu mee en proef bijpassende wijnen, of laat je adviseren. De wijnen zijn direct (beperkt) beschikbaar, maar kunnen ook besteld worden, zodat je ze voor de kerstdagen in huis hebt! Inschrijven is niet vereist, maar mag natuurlijk wel. Graag tot ziens in Wassenaar!
Meer info of alvast de proeflijst ontvangen? Check de website van Marius Jouw Wijnvriend!

Fonteyn Festival Wintereditie

Verschillende wijnkoperijen presenteren op het Fonteyn Festival op 14, 15 en 16 december 2018 meer dan 80 verschillende topwijnen uit alle windstreken. Van Frankrijk tot Argentinië, van Nieuw Zeeland tot Italië,  voor ieder wat wils! Verschillende mobiele keukens serveren passende gerechten en maken de lekkerste wijn-spijs combinaties mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van heerlijke oesters, pizza, een winterse stampot en zelfs voor een uitgebreid 3-gangendiner kan je bij Fonteyn terecht dit jaar.

Kijk voor alle info op de website van het Fonteyn Festival

Aanschuiftafel AnyWine

logo-anywineOp zondag 30 december, 7 februari en 3 maart vinden weer de gezellige én leerzame aanschuiftafels plaats in het proeflokaal van AnyWine in IJsselmuiden. Denk aan de Franse table d’hôte! Je krijgt een drie gangen diner geserveerd met daarbij bijpassende wijnen of thee. Aan tafel wordt de wijn & spijscombinatie aan je uitgelegd. Gezelligheid inbegrepen! Het maximaal aantal gasten dat aan kan schuiven is 16.

Ga naar de website van AnyWine voor meer info en inschrijven

Surprise Dinners

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 13 december bezoek je naar keuze in Delft of Groningen drie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten!

Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

5 (!)  Surprise Dinners

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 10 januari bezoek je naar keuze in Groningen, Leiden, Breda, Rotterdam of Goes een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten!

Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

WijnSpijs Wandelingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 13 januari kun je in Groningen of Bredagenieten van een culinaire wijn-spijs wandeling!  De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus!
Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.

Check hierwelke restaurants meedoen en of er nog plek is!

5 (!) Surprise Dinners

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 17 januari bezoek je naar keuze in Delft, Den Bosch, Utrecht, Zwolle of Sittard drie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten!

Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

WijnSpijs Wandelingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 20 januari kun je in Amersfoort of Leeuwardengenieten van een culinaire wijn-spijs wandeling!   De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus!
Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.

Check hierwelke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Surprise Dinners

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 24 januari bezoek je naar keuze in Den Haag, Haarlem, Tilburg of Amsterdam drie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten!

Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

WijnSpijs Wandeling

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondag 27 januari kun je in Amsterdamgenieten van een culinaire wijn-spijs wandeling!   De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs ongeveer zes hotspots en fine dining zaken. Overal word je gastvrij ontvangen. De restaurateurs zorgen voor een echte restaurant ervaring en overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus!
Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen of pittoreske straatjes langs je favoriete restaurants! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.

Check hierwelke restaurants meedoen en of er nog plek is!

Surprise Dinners

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 31 januari bezoek je naar keuze in Arnhem, Leiden of Rotterdam drie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten!

Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

Surprise Dinners

WijnSpijs Surprise dinner logoVan de ‘makers van’ de WijnSpijs wandelingen: op donderdag 7 februari bezoek je naar keuze in Delft, Groningen, Utrecht of Breda drie zorgvuldig geselecteerde restaurants waar je gaat genieten van een 3-gangen verrassingsdiner met 3 bijpassende wijnen. Elke gang vindt plaats in een ander restaurant. Welk zaken je bezoekt? Dat blijf een verrassing tot het allerlaatste moment! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van de organisatie een email met je startrestaurant. En pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Zo ga je door tot je drie heerlijke wijnspijs combinaties hebt gehad en de stad van je keuze helemaal hebt ontdekt! Dat wordt genieten!

Klik hierom te reserveren en te checken of er nog plek is!

Amsterdam Wine Festival

Amsterdam Wine Festival logoHet Amsterdam Wine Festival vindt tweemaal per jaar plaats in de Westergasfabriek. Tijdens de oogstfeesten in maart, waar het zuidelijk halfrond centraal staat en tijdens de oogstfeesten in september waar het noordelijk halfrond centraal staat. De boeren vieren dan dat de druiven veilig zijn binnengehaald en het proces van wijn maken kan beginnen. Wij vieren dat met hen mee! Van 22 t/m 24 maart 2019 staan er bijna 300 wijnen van het zuidelijk halfrond klaar om te proeven. Deze editie maken je een reis langs de nieuwe wereld, waarbij o.a. Zuid-Afrika, Argentinië en Nieuw-Zeeland centraal staan. Proef de cultuur, het eten en natuurlijk de wijnen uit deze fantastische wijnlanden. Ook zijn er masterclasses en workshops, kun je genieten van mooie gerechtjes en Sublime Music.

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws en bestellen van tickets.

RYPP Wijnfestival, Rotterdam

RYPP wijnfestival 2019PROOST, PROEF, DANS & ONTDEK! We zijn er weer! Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni strijkt RYPP voor de derde editie neer in het mooiste park van Rotterdam: Het Park, bij de Euromast. Geniet drie dagen lang van verrukkelijke wijnen, bijzondere wijn-spijscombi’s door Rotterdams finest chefs en een frisse muziekprogrammering. Dit alles afgetopt met verrassende live-acts voor een optimale beleving. In deze groene oase proost je samen met vrienden op een goed begin van de festivalzomer. Zet je jezelf vast op aanwezig zodat je niks mist! De kaartverkoop gaat 15 februari van start.

Houd deze FB pagina in de gaten voor het laatste nieuws

Bacchus Wijnfestival

Bacchus Wijnfestival logoHet populaire Bacchus Wijnfestival vindt in 2019 weer plaats in het Amsterdamse Bos. In twee weekenden (van 7 t/m 9 juni en van 14 t/m 16 juni) presenteren  lokale wijnwinkels en wijnimporteurs met veel enthousiasme hun wijnen. Niet alleen aan wijn is gedacht. Combineer je wijn met een keur aan heerlijke gerechtjes. Mooie smaken op de proef, per fles, of per glas. Voor elke beurs iets moois! Doe mee met proeverijen, maak wijn spijs combinaties en geniet de hele dag lang.

Houd voor alle info en tickets de website van het Bacchus Wijnfestival in de gaten.

Kannen & Kruiken, Amersfoort

Kannen en Kruiken logoTijdens het Kannen & Kruiken festival van 8 t/m 11 augustus 2019 scharen de beste bierbrouwers, vinologen en levensgenieters bijeen om onder het genot van livemuziek de smaakpapillen te laten prikkelen. De heerlijkste brouwsels en nectars wissel je af met lekkernijen van mobiele keukens. De toegang is gratis, je koopt alleen je eerste glas. Santé!

Binnenkort meer op de website van Kannen & Kruiken

Nederlandse Wijnfeesten, Groesbeek

Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek 2019De Nederlandse Wijnfeesten 2018 hebben opnieuw hun faam waar gemaakt. Heerlijk weer, recordaantal standhouders en verschillende soorten kwaliteitswijnen zorgen in combi met duizenden bezoekers voor bijzondere sfeer en ambiance. Dank je wel allemaal!  Op 27, 28 en 29 september 2019 is Groesbeek weer heel graag trotse gastheer van de Nederlandse Wijnfeesten! Drie dagen lang proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft is de basis voor de bijzondere sfeer tijdens dit evenement in Wijndorp Groesbeek. Geniet het leven. Laten we proosten!

Kijk op de website van de Nederlandse Wijnfeesten voor alle info

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!