Stel je voor: een verrukkelijke paas-cocktail verstopt in een chocolade paashaas, klaar om ontdekt te worden tijdens de Paasdagen. Ontdek hoe je deze Eastern Bunny Cocktail zelf kunt maken en verras je gasten (en jezelf) ermee.
Ingrediënten Eastern Bunny Cocktail
- 50 ml wodka
- 50 ml creme de cacao
- 15 ml koffielikeur
- 15-20 ml vanille suikersiroop
- 2 serves espresso
- een holle paashaas
- kleine trechter
- rietje
Hoe je de Eastern Bunny Cocktail maakt
- Maak voorzichtig een klein rond gaatje bovenin de chocolade paashaas zodat je er met een kleine trechter de cocktail in kunt schenken en later het rietje in kunt steken.
- Shake alle ingrediënten over ijs, zeef en giet het in de chocolade paashaas met behulp van een trechter.
- Let erop dat de vloeistof niet overstroomt, zodat er een rietje in kan.
- Geniet ervan en vrolijk pasen!
Meer tips voor Pasen? Check ook deze paas-cocktail en/of maak je eigen advocaat!
🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
Instagram, LinkedIn of Facebook
Bron: GordonRamsayRestaurants
#pasen
Geef een reactie