Een nieuwe webshop is in de lucht met unieke, ambachtelijke Spaanse wijnen: Cluvig – Club van Vignerons. Cluvig, hét adres voor de mooiste, duurzame Spaanse wijnen voor levensgenieters en liefhebbers van kwaliteitswijnen.

Cluvig is thuis genieten van de vruchten van de arbeid, het vakmanschap en de passie van authentieke vignerons. Dat zijn ambachtelijke wijnmakers die er een unieke wijnfilosofie op na houden, die hen de artistieke vrijheid geeft om hun persoonlijkheid en talent te uiten in de voortreffelijke wijnen die ze creëren.

Speciaal voor deze introductie én met het oog op de feestdagen krijgen lezers van Anne-Wies.NL tot en met 20 december 2021 10% korting in de webshop met de kortingscode ANNEWIES10. 

De inheemse druivensoorten worden op kleinschalige wijngaarden op duurzame wijze met respect voor lokale tradities en het milieu verbouwd. Vignerons staan voor hun artisanale wijnen, die met beperkte oplage maar grote kwaliteit worden gecreëerd. Cluvig brengt ze bij je thuis.

Van Buenos Aires naar Barcelona

Cluvig is een initiatief van drie bourgondiërs met roots in België, Colombia en Chili, wiens wegen kruisten in Argentinië en Spanje. Leentje en Camilo ontmoetten elkaar 11 jaar geleden in Argentinië, waar Leentje werkte als toeristische gids en Camilo samen met zijn broers en zus in Buenos Aires een exclusief restaurant runde dat al snel op 1 stond bij Tripadvisor. Na de geboorte van hun dochter Olivia in 2014 besloten ze een nieuw avontuur te beginnen in Barcelona. Daar richten ze twee bedrijven op in gastronomische relatiegeschenken, InCityBox en The Impact Gift Co.

Cluvig Artinasal Wines team met logo

 

Van Chili naar Barcelona

Paulo verhuisde naar Barcelona voor de liefde. Hij ontmoette zijn Spaanse vrouw Gloria in Santiago de Chili. Paulo is een agronoom, opgeleid in oenologie en biodynamische wijnbouw. Hij is gepassioneerd door de wereld van wijn en heeft meer dan 15 jaar ervaring in verschillende wijnhuizen in Spanje. Samen hebben Paulo en Gloria twee prachtige jongens van 7 en 4 jaar oud.

De twee koppels leerden elkaar kennen via hun kinderen die naar dezelfde school gaan. De middagen in het park werden familiebarbecues, wijnproeverijen en weekendjes weg. Zo werd het idee voor Cluvig geboren.

Wat maakt Cluvig zo speciaal?

Met onze gedeelde expertise en neus voor kwaliteitswijn selecteren wij persoonlijk voor onze – vooralsnog Belgische en Nederlandse – klanten de mooiste, ambachtelijke wijnen van de beste vignerons. Cluvig geeft liefhebbers van wijn de garantie dat haar wijnen voldoen aan de volgende vier criteria: ambachtelijk, duurzaam, lokaal en karakter.

Cluvig Spaanse wijn Mediterraneo

Cluvig wijnen zijn unieke wijnen met persoonlijkheid, gemaakt van inheemse druiven, gerijpt onder de Spaanse zon en geproduceerd met respect voor lokale wijntradities. Elk pakket bestaat uit drie verschillende wijnen voor diverse gelegenheden, smaken en momenten, passend bij een feestelijk diner, een smaakvolle borrel of gewoon voor een heerlijk moment voor jezelf met een goed glas wijn.

Speciaal voor deze introductie én met het oog op de feestdagen krijgen lezers van Anne-Wies.NL tot en met 20 december 2021 10% korting in de webshop met de kortingscode ANNEWIES10. Hier ga je naar de webshop.

Cluvig. Thuis genieten van ambachtelijke, Spaanse kwaliteitswijnen.

www.cluvig.com

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!