Met gepaste trots presenteerde The Wine and Food Association vandaag de ‘ Chefs Wine Professional 2018 ‘, de chefs die hun medewerking zullen verlenen aan de diverse programma’s in de kooktheaters op Wine Professional 2018.

“Momenteel zijn wij met de definitieve invulling van de programma’s bezig maar hierbij heeft u alvast een kijkje in de keuken van welke Chefs Wine Professional in 2018 gaan komen”

Chefs Wine Professional top

De organisatie dankt alvast de aankomende Chefs Wine Professional en natuurlijk ook hun teams en restaurants voor hun enthousiaste medewerking! Het kan zijn dat er de komende weken nog Chefs Wine Professional bijkomen. Deze volgen later in een update, dus houd deze pagina in de gaten!  Op de foto’s in ieder geval alvast een paar van de participerende Chefs Wine Professional 2018!

Chefs Wine Professional 2018 midden

Chefs Wine Professional 2018:

B

Joris Bijdendijk – RIJKS, Amsterdam (16,5 GM)
Patrick Brugman – In den Doofpot, Leiden (15 GM)

C

Schilo van Coevorden – Taiko Restaurant, Amsterdam (17 GM)

D

Ruben Dekker – Le Garage, Amsterdam (14 GM)
Wil Demand – Bordewijk, Amsterdam (16 GM)
Thomas Diepersloot – Voltaire, Parc Broekhuizen, Leersum (15 GM)
Iwan Driessen – Scheepskameel, Amsterdam (14 GM)

E

Jarno Eggen – De Groene Lantaarn, Zuidwolde (18 GM)

G

Peter Gast – SchultenHues Peter Gast Gastrobar, Zutphen (17 GM)

H

Jef van den Hout – The French Connection, Amsterdam (15 GM)
Dennis Huwaë – Daalder, Amsterdam (15,5 GM)

J

Thijs Jeurissen – Scheepskameel, Amsterdam (14 GM)
Xiao Han Ji – HanTing Cuisine, Den Haag (16,5 GM)
Jim de Jong – De Jong, Rotterdam (15 GM)

K

Giel Kaagman – Kaagman & Kortekaas, Amsterdam (15 GM)
Onno Kokmeijer – Ciel Bleu, Amsterdam (18 GM)
Michel van der Kroft – ’t Nonnetje, Harderwijk (17,5 GM)

M

Leon Mazairac – Podium onder de Dom, Utrecht (16 GM)
Kees Meinderts – De Heeren van Harinxma, Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag (16 GM)
Dick Middelweerd – De Treeswijkhoeve, Waalre (18 GM)

N

Chris Naylor – Vermeer, Amsterdam (17,5 GM)

O

Richard van Oostenbrugge – 212, Amsterdam

P

Robert Poel – Voltaire, Parc Broekhuizen, Leersum (15 GM)
Menno Post – De Bokkedoorns, Overveen (17,5 GM)

R

Moshik Roth – &moshik, Amsterdam (17,5 GM)

S

Laurent Smallegange – Spetters, Breskens (16,5 GM)

Bron: The Wine and Food Association

LINKS:
Meer info over Wine Professional 2018 op www.wine-professional.nl
Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Wine Professional BANNERWP2018640px

#WP2018