Hij is er! Het lang verwachte nieuwste boek over Champagne. Een boek van Gert Crum als auteur,  Jan Bartelsman, als fotograaf en Cees Nouwens als tekenaar.  Ik ben heel benieuwd. De kritieken en aanprijzingen zijn vol lof.

De aanprijzing van Bol.com

Een uitnodigend en informatief boek over recente veranderingen in Champagne. Een boek over Champagne, haar interessanste producenten en hun beste champagnes. Een bijna sociologische studie naar de actuele ontwikkelingen met betrekking tot domaines en maisons, de snelgroeiende aandacht voor terroirchampagnes en de noodzaak voor meer biologische wijnbouw. Een gids vol champagneproducenten die ertoe doen. Een gids met honderden proefnotities. Bovendien ook een schitterend kijkboek, dankzij formidabele foto’s van het land, de mensen en hun wijnen. Op menig plek verluchtigd met treffende tekeningen van Cees Nouwens.

Champagne, The future uncorked

“The most comprehensive publication about Champagne to date with maps, beautiful photography, interviews and much more”, aldus de uitgever”

Een recensie op Bol.com

“Gert Crum heeft zichzelf wederom overtroffen met een fantastisch goed geschreven en compleet boek over de mooie Champagne. Een boek voor de liefhebber en kenner alsmede de enthousiaste beginneling. Er wordt uitgebreid ingegaan op de nieuwe werkelijkheid in de Champagne, en er worden talloze mooie en minder bekende champagnes besproken. Daarnaast heeft het boek ook nog een hele rits aan mooie adressen voor diner en overnachting in petto. De prachtige foto’s van Jan Bartelsman en mooie illustraties van Cees Nouwens maken het boek compleet. Een aanrader”.

Champagne, een boek of Ibook 

Het boek is vanaf nu te koop bij Bol.com. Klik hier dan heb je hem het weekend al in huis! Het boek is ook als Ibook te koop. In dit filmpje vertelt Gert daarover.

Ik ga voor het hard-cover exemplaar. Ik wil het voelen. Maar misschien toch ook daarnaast het Ibook? Voor de laatste updates?

Keuzes…keuzes…

Het boek bestellen? Ga hier naar Bol.com

Geen enkel culinair nieuwtje, recept of wijn-spijs advies missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

#wijnboek