See you 27 oktober!

Champagne Day is terug op 27 oktober! Net als voorgaande jaren zal je de Champagne Day van Champagne liefhebbers over de hele wereld mee kunnen volgen online.

Champagne Day, quoi?  

Champagne Day werd in 2009 gelanceerd door de Californische blogger en wijndocent Chris Oggenfus. Champagne Day was oorspronkelijk een sociaal netwerk event, maar is in de loop der jaren een steeds grotere omvang gaan krijgen. Het is uitgegroeid tot hét internationale en universele event voor àlle Champagne liefhebbers! Champagne Day vindt elk jaar plaats op de vierde vrijdag in oktober, markeer die nieuwe internationale feestdag!

Alles wat er te weten valt over Champagne

Champagne Day, voor iedereen!

Champagne Day is dé uitgemaakte dag om het terroir van Champagne te (her)ontdekken bij deelnemende Champagneboeren, -huizen, -bars, -restaurants en -winkels. Of het nu gaat om een professionele tasting, een bezoek aan een Champagnekelder of het organiseren van een Champagnediner onder vrienden… Champagnefans worden uitgenodigd om deze dag helemaal te wijden aan het vieren van Champagne! Ga een kijkje nemen op de website van Champagne Day en doe inspiratie op!

Champagne Event
in jouw buurt
Er is ongetwijfeld een Champagne Event in jouw buurt! Dus plan jouw Champagne Day alvast door in te loggen op de website en ontdek op de kaart welk event helemaal jouw
cup of Champagne is!Meer info vind je hier:
Champagne Day

Let’s celebrate Champagne the 27th of october how it should be celebrated: with bubbles!

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
 Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook