Ook Tilburg wordt steeds leuker! In een persbericht ontving ik het nieuws dat het bekende Rotterdamse frietconcern Bram Ladage binnenkort haar deuren opent in het centrum van Tilburg met de eerste ‘BRAM’S Gourmet’. Vanaf donderdag 20 juli kun je daar niet alleen genieten van de knapperige verse frites van BRAM’S Gourmet, BRAM’S heeft zich ook gespecialiseerd in verschillende smaakvolle stoofgerechten!

Herman den Blijker als adviseur

Het culinaire team werd hierin geadviseerd door de bekende TV-kok Herman den Blijker. Bij de nieuwe vestiging kunnen bezoekers terecht voor de ‘stoofs’ bestaande uit vers gebakken frites met verschillende toppings. Denk hierbij aan langzaam gegaard rundvlees, malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij, rijke en smaakvolle kalfswang óf de vegetarische variant met verse champignons Parmezaanse kaas en truffelmayo.

BRAM'S Gourmet friet met

De aardappel op nummer 1 bij BRAM’S Gourmet

Het is inmiddels geen geheim meer dat de aardappel het geheim is van BRAM’S grote succes. De frites worden immers vers gesneden van zorgvuldig geselecteerde aardappelen die afkomstig zijn van de akkers van boeren uit de Hoeksche Waard. De fritesbakkers snijden de aardappelen met de hand in de open patatkraam.

We laten de schil eraan, dit geeft de frites een karakteristieke smaak. Frites eet je nu eenmaal niet iedere dag, daarom moet ieder patatje uit de zak perfect zijn! We bieden onze klanten een heerlijk verwenmomentje.” Vertelt de enthousiaste franchisenemer Niel Roekelea.

Over BRAM’S Gourmet

BRAM’S is onderdeel van de bekende frietformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Na de 4 eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de eerste winkel van Nederland in Tilburg. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar.

Leuke LINKS:
www.bramfrites.nl
Meer over Bram Ladage en Frietboutique op deze website: klik hier
Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!