Boothstock festival, het grootste dancefestival van Rotterdam, knalt op zaterdag 10 juni de zomer in met een spectaculaire line-up. Met vijftig (inter)nationale DJ’s zoals Apollonia, Derrick May en Dennis Ferrer én een veelbelovend wijnassortiment speelt Boothstock dit jaar weer in op alle zintuigen.

Festivalwijnen 

Deze week zijn de nieuwe festivalwijnen exclusief gepresenteerd in het Rotterdamse Boathouse. De wijnen werden geproefd door 100 mensen uit de scene zoals DJ’s, festival organisatoren en horeca kopstukken. Boothstock heeft hiermee de nationale primeur en is het eerste festival van het seizoen waar met kwaliteitswijnen geproost kan worden. Hierna staan de wijnen op de kaart van festivals door het hele land. 

Festivalwijnen Boothstock winetasting 1 LR

Sommeliers advies over de festivalwijnen

Het Kralingse Bos wordt op 10 juni voorzien van wijnbarren waar sommeliers de festivalgangers graag adviseren over de juiste keuze. De nieuwe festivalwijnen, waaronder Jean Léon 3055 (Chardonnay en Rosé), Torres Pazo das Bruxas Albariño (wit) en de mousserende Miquel Torres Cordillera Brut Pinot Noir vielen tijdens de winetasting goed in de smaak. Ieder jaar brengt Boothstock de festivalbeleving in het Kralingse Bos naar een hoger niveau door het drankassortiment te verbreden.

“Vorig jaar zijn we als eerste festival gestart met kwaliteitswijnen, dit was meteen een groot succes.  Er is een grote groep mensen die tijdens festivals graag een lekker glas wijn drinkt, deze groep komt tijdens Boothstock niets te kort.” 

Naast Boothstock worden de wijnen later dit jaar ook geschonken op festivals zoals de A Day At The Park, Midsummer Festival en Electronic Family.

Wil je dit festival meemaken? Koop dan snel je kaarten want de kaartverkoop gaat razendsnel! Klik hier voor meer info en kaartverkoop. Het restaurant is al volledig volgeboekt. Maar misschien is er een wachtlijst? Klik hier voor het restaurant. Dat overigens ook op andere dagen de moeite waard is. Lees maar

 

Bron: persbericht Todays-Specials