Drink je wel eens be(e)renburg of kruidenbitter? Stoffig? Mwah. Probeer eens deze nieuwe winterse cocktailcreatie ‘Peerenburger’. Dan zul je zien dat dit kruidendrankje ook een prima mixdrank is! Gastblogger Ingrid Larmoyeur maakte deze cocktail met Boomsma Beerenburger.
Boomsma Beerenburger ‘Cocktail Peerenburger’
Ingrediënten:
- 50ml berenburg (ik nam Boomsma Beerenburger)
- 10ml butterscotch likeur
- 50ml perensap (troebel)
- 1TL honing
- schijfje peer
Bereiding:
- Giet alle drankjes in een tumbler of old-fashioned glas met ijsblokjes.
- Voeg 1 theelepel honing toe en roer voorzichtig door.
- Garneer met een schijfje verse peer.
Variatie met Boomsma Beerenburger
Wil je meer variatie met berenburg?
Probeer de BeCo (Berenburg met cola) of de Bruine Beer (Berenburg met chocolademelk).
Tsjoch! Dat is Fries voor proost!
LINKS:
Meer over Beerenburger op Lekker Tafelen
Meer berichten van Vinissima
🍇🍷🍴Geen enkele cocktail of ander culinair nieuwtje missen?
Schrijf je dan hier in ✏voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
#Boomsma
Geef een reactie