Op maandag 18 oktober vindt bij The Wine Spot in Amsterdam de boeklancering plaats van het nieuwe boek van Simon J Woolf en Ryan Opaz: ‘Foot Trodden – Portugal and the Wines That Time Forgot’.

“Foot Trodden’ is een samenwerking tussen de in Amsterdam woonachtige wijnschrijver Simon Woolf (o.a. The Amber Revolution) en zijn in Porto woonachtige vriend, schrijver en fotograaf Ryan Opaz. Zo vaak zul je ze niet samen treffen, dus maandag 18 oktober is dé ideale gelegenheid om beide auteurs te ontmoeten en je boek door hen beide te laten signeren. Het boek kun je op deze speciale avond bovendien met een leuke korting aanschaffen.

Ryan Opaz and Simon Woolf, Foot Trodden

De auteurs van Foot Trodden Ryan Opaz en Simon Woolf

Verhalen achter de Portugese wijnen

Het (Engelstalige!) boek is een verhalende en visuele duik in de ziel van Portugese wijn. Simon Woolf en Ryan Opaz gaan diep in op de verhalen achter de wijnmakers, hun geschiedenis en de Portugese cultuur en hoe dit alles Portugal en zijn dynamische wijnindustrie vandaag heeft beïnvloed. Zij nemen je mee op een virtuele reis van noord naar zuid, van het verleden van Portugal naar zijn toekomst. Simon en Ryan zullen het boek introduceren en een paar passages voorlezen, waarna er tijd is om bij te kletsen en wijn te proeven! The Wine Spot heeft namelijk een aantal van de in het boek besproken Portugese wijnen op de plank. De aanwezigheid van wijnmaker Márcio Lopes is bevestigd.

De boekpresentatie vindt plaats in de Engelse taal, begint om 18.00 en wordt rond 21.00 afgerond. Het evenement is volledig gratis, maar vanwege beperkte ruimte is aanmelden verplicht! Meer info en aanmelden: www.thewinespot.nl

Niet in de gelegenheid de boeklancering bij te wonen? Foot Trodden koop je makkelijk en snel bij Amazon of bij de schrijvers zelf.

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!