The Boathouse Kralingen opende op 6 april haar deuren aan het strand van de Kralingse Plas. Een indrukwekkend paviljoen van glas, half rond gebouwd.  Het gebouw is dé splinternieuwe evenementenlocatie voor Rotterdam. De locatie leent zich bij uitstek voor zakelijke evenementen en luxe familiefeesten tot 450 personen. Het gebouw heeft een stoere en robuuste uitstraling. Hiermee is het geschikt voor een grote diversiteit aan familie en zakelijke evenementen. 

Lunchen in The Boathouse

Maar The Boathouse is niet alleen een evenementenlocatie, vanaf 14 april kun je hier ook heerlijk lunchen! In nauwe samenwerking met Schmidt Zeevis serveert The Boathouse iedere dag van de week vanaf 11 uur kwalitatief hoogstaande lunchgerechten, allen bereid met dagverse producten. Reserveren is mogelijk maar je kunt ook lekker informeel aanschuiven bij één van de statafels.

Boathouse 02 - Bill de Kimpe

Heerlijke plek

De Kralingse plas is een heerlijke plek om te wandelen als je even weg wilt uit de drukte van de dynamische stad die Rotterdam heet. Met The Boathouse zorgden  Wouter Lentz en Hendrik van der Wyck voor een prachtige aanwinst voor Rotterdam en Kralingen. De exploitanten zijn beiden bekenden uit de Rotterdamse horeca, onder andere door hun restaurant ‘De Tuin van de Vier Windstreken’ gesitueerd aan de andere kant van de Kralingse Plas.

 “De Tuin is al jaren een begrip en een gewilde locatie voor iedereen die het bos bezoekt. Met The Boathouse hebben we een nieuwe uitdaging te pakken. Hier kunnen we ook grote feesten en partijen aan. Het is niet normaal hoeveel belangstelling er nu al is om hier een feest, receptie of presentatie te geven. We hebben er super veel zin in”. 

Bourgondisch Kralingen & Skütsjesilen Holland

De evenementen ‘Bourgondisch Kralingen’ (13-15 mei 2016) en ‘Skütsjesilen Holland’ (18-20 mei 2016) verschuiven op het water richting The Boathouse. Van der Wyck: “The Boathouse wordt het zenuwcentrum en clubhuis voor deze twee grootschalige evenementen. Uiteraard ook voor de pre- en afterparties”.

Rotterdam wordt steeds leuker!

Website van The Boathouse