De zon schijnt, de temperaturen lopen op en dat betekent dat de deuren naar het terras van The Park weer open worden gezet. Naast het begin van de zomer viert restaurant The Park ook de tentoonstelling “Gek van Surrealisme”, die te zien is in het naastgelegen museum Boijmans van Beuningen.

The Park zet je op het verkeerde been

Richard de Vries en supervising twee sterren chef Erik van Loo hebben speciaal voor de Week van de Fantasie een  aantal overheerlijke en verrassende gerechten bedacht “die je in vorm en beleving uw gedachten op het verkeerde been zullen zetten”. Zij lieten zich inspireren door de tentoonstelling “Gek van Surrealisme”, die tot eind mei in het nabij gelegen museum Boijmans van Beuningen.  Van 12 mei tot 21 mei kunnen gasten zich in de verborgen binnentuin van restaurant The Park laten verwennen met deze exclusieve gastronomische hoogstandjes. Deze worden, bij goed weer, bereid in de speciale buitenkeuken, waar de koks ook een Big Green Egg tot hun beschikking hebben. De gerechtjes worden aangeboden in een overheerlijke wijn-spijs combinatie.

Slaatje 7

In het kader van verrassende gerechten: “Slaatje”…

asperge_speciaal_MG_1252

…. en “Asperge Speciaal”

De binnentuin, een verborgen parel

Het buitenterras van The Park is met recht een hidden treasure te noemen. Deze verborgen parel is uitsluitend in de lente- en zomermaanden geopend. Zodra de zon tevoorschijn komt en de temperaturen oplopen worden de deuren naar de veranda en de binnentuin opengeslagen. Hier kunnen gasten genieten van de gerechten van het vaste menu van The Park. Daarnaast heeft chefkok Richard de Vries dit voorjaar een aantal nieuwe gerechten op de kaart gezet. Uiteraard met supervisie van twee sterren chef Erik van Loo. Het terras is ook een uitermate geschikte locatie voor de zakelijke lunch. Zo biedt The Park speciaal voor haar zakelijke gasten een tweegangen businesslunch.

The Park drieluik

LINKS:

Helaas kon ik zelf niet aanwezig zijn tijdens de perslunch om me te laten verrassen door de surrealistische gerechtjes, maar op de websites van Carla van Schelven (restaurantrecensiesvancarla.nl) Jody Mijts (ongewoonlekker.com) en Lekker Tafelen.nl lees je hun ervaringen.
En zie ik wat ik gemist heb!

www.thepark.nl 

Museum Boymans van Beuningen