Bijna zijn ze er weer: de populaire WijnSpijs Wandelingen! Doordat de horeca gesloten was ivm de corona-virus uitbraak waren deze populaire wandelingen tijdelijk niet mogelijk. Maar de schade wordt goed ingehaald! Er staan weer mooie zondagmiddagen gepland. Van Groningen tot Maastricht, van Leeuwarden tot Leiden en nog veel meer! 

Elke zondagmiddag wordt er ergens in Nederland minstens één georganiseerd: zo’n heerlijke culinaire WijnSpijs Wandeling. Dat is een middagje genieten met een grote G van mooie wijn-spijs combinaties in je favoriete steden in restaurants waar met passie wordt gekookt.

“ Het leuke aan de WijnSpijs Wandeling is dat het thema wijn echt centraal staat en het gerechtje een bijpassende combinatie moet zijn”

De lekkerste restaurants van je stad

Elk jaar is een stad één of twee keer aan de beurt. Daarmee is de WijnSpijs Wandeling de ideale manier om in één middag het beste van de lekkerste restaurants van je stad naar keuze te ontdekken. Alle deelnemende restaurants (zo’n 6-7 per keer) doen natuurlijk hun uiterste best om je een zo mooi mogelijke combinatie aan te bieden. Het is immers hun visitekaartje waarmee ze je verleiden om nog eens terug te komen voor een lunch of diner.

“De WijnSpijs Wandeling is een aanrader omdat het een superleuk event is waarbij je culinair kennis maakt met verschillende restaurants”

Met zijn tweetjes of met (wijn-)vrienden

Je wandelt (meestal) op een zondag van 12.00 tot 17.00u langs de restaurants. De toegangskaarten en een routebeschrijving ontvang je van tevoren van de organisatie van WijnSpijs Wandeling. Met je eigen gezelschap loop je van het ene naar het andere restaurant. Je kunt dus de culinaire wandeling gezellig met zijn tweetjes doen, maar ook met een leuke (wijn-)vriendengroep. Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met bijpassende wijn. Dieetwensen kun je tijdens het bestellen van kaarten doorgeven. Het is belangrijk dat je route aanhoudt die in je routebeschrijving staat, zo wordt voorkomen dat er te veel gasten tegelijk bij hetzelfde restaurant arriveren.

Wacht niet te lang met het bestellen van tickets voor een WijnSpijs Wandeling in jouw favoriete stad, want na al dat binnenzitten stromen de reserveringen binnen en… vol=vol!

Meer weten over de WijnSpijs Wandelingen en/of kaarten bestellen?
Klik hier

 

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️voor onze wekelijkse nieuwsbrief!