Een zomerse dag op het strand is het uitgelezen moment voor een smakelijke picknick, romantisch diner bij zonsondergang of uitgebreide borrel met een fles ijskoude rosé. Maar eten op het strand mondt vaak uit in een sober patatje. Een probleem waar de Foodhall Scheveningen, gevestigd op de nieuwe Noord Boulevard, vlakbij de Pier, maar al te graag induikt. Om gasten op strand te kunnen bedienen, bedachten de ondernemers een bestelsysteem voor op het strand.

“Op het strand wil je snel, makkelijk maar ook gewoon gezond en lekker eten. Dankzij ons nieuwe bestelsysteem kunnen bezoekers met de spreekwoordelijke druk op de knop hun favoriete gerechten bestellen en zonder wachten afhalen. Wij zorgen dat alles ‘strandproof’ is ingepakt. Je krijgt een melding op je telefoon wanneer je je bestelling kan ophalen. Ideaal voor die heerlijke, eindeloze zomerdagen op het zand.” Aldus de ondernemers van de Foodhall.

Foodhall Scheveningen op het zand

Foodhall Scheveningen strand De Foodhall Scheveningen is een verzamelplaats van 16 verschillende (wereld)keukens, een moderne centrale bar en grote, warm ingerichte ruimte om neer te strijken voor een hapje. Aangezien er voor elke smaak wat te kiezen valt, het ideale concept voor families, (grote) gezelschappen en mensen die van proeven houden. Om gasten ook tijdens de zomerperiode te bedienen, ontstond het idee om de keukens van de Foodhall naar het strand te brengen.
Dim Sum, Churros, Jabugo ham, Pizza, Gyros, Sushi en meer…

Bestellen vanaf je badlaken

Hoe het precies werkt? Strandgangers scannen de QR-code en komen direct in een online bestelomgeving terecht. Favoriete gerechten kunnen na selectie direct worden afgerekend, waarna de Foodhall een notificatie stuurt als de bestelling klaarstaat. Je hoeft je bestelling dan alleen nog even af te halen. Afhalen is een fluitje van een cent en lange wachtrijen worden vermeden. De bestelling komt inclusief eetgerei en wordt verpakt in biologisch afbreekbare materialen.

Meer info: foodhallscheveningen.nl 

🍇🥂🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of volg Anne-Wies op InstagramLinkedIn of Facebook