Dit jaar staat het Alliance Gastronomique Benefietgala, Taste for Life, in het teken van zeldzame kankers. Onderzoek bij zeldzame kanker is heel hard nodig maar kost veel geld. Vandaar dat op 18 september de leden van de Alliance Gastronomique zich inzetten voor dit goede doel in Paleis het Loo in Apeldoorn. 

Eén op de 5 patiënten met kanker heeft een zeldzame soort. Deze zeldzame soorten zijn vaak moeilijker op te sporen, er zijn vaak minder behandelingen mogelijk en er wordt minder onderzoek naar gedaan. Hierdoor is de overleving van mensen met een zeldzame kanker slechter dan die met een veel voorkomende kankersoort. Onderzoek is dus heel hard nodig!

32 Alliance sterren

Een bijdrage leveren aan dit mooie doel is letterlijk en figuurlijk een feestje. Na ontvangst met champagne en amuses, verzorgen maar liefst 32 sterren van de Alliance een weergaloos diner. Vanzelfsprekend vergezeld van prachtige wijnen! Met spetterende optredens, een veiling en loterij voor het goede doel én een afterparty met DJ en cocktails belooft het een onvergetelijke avond te worden.

Paleis het loo Pixabay

Benefietgala Alliance Gastronomique op een rijtje:

Goede doelen
Onderzoek Zeldzame Kankers
Patiëntenvereniging Speekselklierkanker
Radboud Oncologie Fonds

Programma
Ontvangst met champagne en amuses vanaf 18.00 uur, 5-gangendiner incl. wijnarrangement, diverse optredens, veiling voor het goede doel en een afterparty met DJ en cocktails.

Dresscode
Black-tie / Feestelijk

Presentatie
Erik de Zwart

Sprekers
Gerard Wollerich (Voorzitter Alliance Gastronomique)
Prof. Dr. Carla van Herpen (Hoogleraar Rare Cancers Radboudumc)

Tickets
€375,-

 

Meer info en deelnemen: www.alliance.nl

🍇🥂Geen enkel culinair nieuwtje missen🍷🍴?
Schrijf je dan hier in
voor onze wekelijkse nieuwsbrief en/of
volg Anne-Wies op
InstagramLinkedIn of Facebook