Ben jij op zoek naar een wijnproef club? Dan kan het leuk voor je zijn eens contact op te nemen met het Nederlands Wijngilde. Hieronder stellen ze zich kort aan je voor.

Al eens gehoord van het Nederlands Wijngilde? Dit is de grootste en leukste wijnproefvereniging in Nederland! Onze 300 leden proeven maandelijks wijn in Amsterdam, Arnhem, Bergen (NH), Breda, Gouda, Maastricht, Nijmegen, Twente en Utrecht. We zijn onafhankelijke van leveranciers en hebben geen winstoogmerk. Wat ons bindt is onze wens om de liefde voor wijn met gelijkgestemden te beleven en de kennis over wijn in brede zin te verdiepen.

Nederlands Wijngilde

Boeiende proefavonden

Elke maand, behalve de maanden juli en augustus, worden op negen locaties in het land proeverijen georganiseerd. Het thema kan een wijnland zijn, een wijnstreek of een druivensoort. Je bent zo elk jaar verzekerd van tien boeiende proefavonden. Het kennisniveau is divers. Er zijn leden die beroepsmatig met wijn te maken hebben, anderen weer niet. Voorop staat dat we leren van elkaar in een gezellige ambiance.

Heb je interesse? Kijk op de website van het Nederlands Wijngilde naar de contactgegevens per genoemde locatie. Je kunt tweemaal deelnemen aan een proeverij als aspirant lid. Dan kun je uitproberen of het wat voor je is!

www.nederlandswijngilde.nl 

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!