Wine & Food Journalist – International Wine Taster – Wine & Food Consultancy

“Always on the lookout for new and unique wines and the people and stories behind them.
Craving for more hours in a day to be able to do all the things I like!”

Always on the lookout

AW Concours Mondial Aigje op boot

Reizen

Omdat ik  graag weet waar producten vandaan komen, hoe mijn wijn, balsamico of kaas (en nog veel meer!) wordt gemaakt ben ik veel onderweg. Ook voor voor het bezoeken van beurzen, proeverijen en wijnbedrijven in binnen- en buitenland reis ik regelmatig de wereld over. Mijn ervaringen en reisverhalen vind je terug op mijn website.

Ontdekken

Elke dag weer valt er van alles te ontdekken: spannende wijnen, leuke gerechten, boeiende wijn-spijs combinaties, nieuwe producten….. graag deel ik dat met je via mijn website of mijn sociale media kanalen. Heb jij iets ontdekt? Laat het me weten!

Leren

Veel wijncursussen en opleidingen heb ik gedaan, maar je bent nooit uitgeleerd. Zeker niet wat wijn betreft. Door het volgen van nieuwe cursussen en masterclasses zorg dat ik goed op de hoogte blijf!

Delen

Graag deel ik. Delen is plezier voor twee. En wellicht voor meer. Ik deel mijn ervaringen via mijn website, Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest, LinkedIn en natuurlijk persoonlijk. Wil jij iets met me delen? Ik hoor graag!

De wereld aan je voeten…

Mede door de sociale media is de wereld zo toegankelijk geworden: bij het ochtendgloren via twitter en instagram de laatste oogstberichten van de wijnmakers in Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika ontvangen, via Facebook niet alleen het wel en wee van familie in Thailand en Spanje volgen maar ook de belevenissen van kennissen in Zuid-Afrika…. En met instagram stories vlieg je snel van de ene plek naar de andere. Heerlijk! Sinds wij ons huis in Rotterdam in 2018 verkochten reizen wij de wereld over met als vaste standplaats onze boerderij in Transsylvanië, Roemenië.

Wil je mijn hele CV eens inzien? Dat kan!
Klik op de button hieronder