Na vakanties komen ook sterrenrestaurants steeds vaker met een all-inclusive concept. Tijdens de HEERLIJK Star-edition van de culinaire website HEERLIJK.nl kunnen consumenten de hele maand februari voor een vaste, scherpe prijs genieten van een all-inclusive vijfgangenmenu bij diverse sterrenrestaurants.

HeerlijkNL logo All-inclusive week

All-inclusive bij de Michelin sterren

Aan de all-inclusive actie nemen alleen restaurants deel die zijn onderscheiden met een of meer Michelin sterren. Alle restaurants serveren een all-inclusive vijfgangenmenu: een aperitief, vijf gangen met bijpassende wijnen, water en koffie met friandises. Bij restaurants met 1 Michelinster kost het menu € 100,- bij restaurants met 2 Michelinsterren komt daar € 35,- bovenop.

All-inclusive populair

Volgens HEERLIJK.nl neemt de populariteit van all-inclusive concepten toe. Uit kwantitatief onderzoek onder de gebruikers van de website blijkt dat 69,7% de voorkeur geeft aan een all-inclusive prijs bij bezoek aan een sterrenrestaurant. ”In onze verkoopcijfers zien we de laatste jaren all-inclusive aanbiedingen enorm in populariteit winnen”, zegt Arthur Bassant, oprichter van HEERLIJK.nl. “Zowel de consument als restaurateur weet van tevoren waar zij aan toe zijn. Geen verrassingen bij de factuur, meer ruimte om te genieten.”

“Dit nieuwe concept spreekt mij als chef aan. Je kunt de gast een totaalbeleving bieden met een compleet vijfgangendiner, volledig in balans met de speciaal geselecteerde bijpassende wijnen” – chef Erik van Loo van een van de deelnemende restaurants, Parkheuvel in Rotterdam.

In het hele land genieten van all-inclusive

In totaal nemen 35 Michelinsterren-restaurants in het hele land deel aan de HEERLIJK Star-edition. Consumenten kunnen onder meer terecht bij ‘t Nonnetje** (Harderwijk), Koriander* (Drachten), Fred** (Rotterdam), Aan de Poel* (Amstelveen), NIVEN* (Rijswijk), Cucina del Mondo* (Heerlen) en De Kromme Watergang** (Hoofdplaat). De HEERLIJK Star-edition loopt van 1 tot en met 28 februari. Reserveren bij een van de deelnemende restaurants kan vanaf 17 januari via www.heerlijk.nl/staredition. Consumenten wordt geadviseerd er snel bij te zijn: de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Over HEERLIJK.nl

‘De kunst van de topgastronomie voor iedereen bereikbaar’: dat is de missie van HEERLIJK.nl. Het is dé ontmoetingsplek voor de betere restaurants en levensgenieters. HEERLIJK.nl helpt mensen over de (mogelijke) gastronomische drempel heen te stappen met culinaire acties, aanbiedingen en events bij de beste chefs door het hele land. In 2011 lanceerde HEERLIJK.nl zijn eerste online project in Nederland.

Bron: persbericht HEERLIJK.nl

LINKS:

Ga hier naar de website van Heerlijk.nl

Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!