Leuk: ontbijten op de Oude Binnenweg in Rotterdam! In het korte stukje Oude Binnenweg tussen het Eendrachtsplein en de bekende café’s SIJF en MELIEF vind je inmiddels niet minder dan VIJF leuke zaken waar je terecht kunt voor je ontbijtje. En meer! 

Coffee Company

Het langst gevestigd is de Coffee Company op de hoek van het Eendrachtsplein en de Oude Binnenweg. Je kunt er terecht voor coffee-to-go, maar beter nog schuif je even aan aan de robuuste leestafel of neem je plaats in een van de aparte zitjes. Met je laptop, je krantje of een potje scrabble kun je hier genieten van verschillende soorten koffie of thee, speciale ontbijtjes en lekkere taarten en cakes.
Coffee Company 

Yoghurt Barn

Ontbijt je graag met yoghurt dan moet je bij de Yoghurt Barn zijn. Heel pril is deze vestiging van Yoghurt Barn op de kruising van de Oude Binnenweg met de Jacobusstraat. Gezellige trendy zitjes op verschillende niveaus, kaarsjes aan en genieten maar. Je kunt je eigen yoghurt samenstellen of kiezen uit een van de specials. En o ja, verschillende lekkere koffie- en theesoorten hebben ze er ook.
Yoghurt Barn

The Tosti Club

Serieus stevige tosti’s serveren ze bij The Tosti Club, naast de leukste kaaswinkel van Rotterdam, De Kaashoeve. Serieus lekker ook! Je kunt genieten van een aantal ‘specials’ maar ook zelf je tosti laten stapelen op witte of bruine boterhammen. Die gaan eerst op de bakplaat en daarna nog even in de oven, dus geen geplette boterhammen, maar tosti’s met smaak!
The Tosti Club

Chocolate Company

Ga je voor zoet dan moet je bij de Chocolate Company zijn. Je kent dit concept misschien al uit de Markhal, waar de eigenaren van deze Rotterdamse vestiging van de Chocolate Company ook een stand hebben. Hier draait het natuurlijk allemaal om chocolade. Je kunt kiezen uit tientallen chocolade ‘lollies’ om je chocolademelk te bereiden. En natuurlijk heerlijke taartjes, bonbons en meer…!
Chocolate Company 

Thuis bij Schell 

Tegenover de Yoghurt Barn bevindt zich, ingeklemd tussen twee café’s, sinds een jaar het sfeervolle, authentieke restaurant Thuis bij Schell. De familie Schell is geen onbekende in het Rotterdamse. Slagerij Schell op de Kruiskade is een begrip. Bij Thuis bij Schell wilde men een huiselijke, knusse sfeer schapen en de gasten (heerlijk) producten voorschotelen. En dat is zeker gelukt! Hier kun je genieten van tal van ambachtelijk bereide (familie)recepten. Ontbijten kun je hier uitsluitend in het weekend. Maar als je een late ontbijter bent…
Thuis bij Schell

LINKS:

Meer leuke adresjes in Rotterdam? Kijk dan hier even rond!

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier ✏️in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!