Yes! Hoewel onder speciale voorwaarden, maar de horeca is weer open! Laten we er de komende tijd weer zo vaak mogelijk op uitgaan in ons eigen land! Laat de euro’s weer rollen in de horeca, want veel ondernemers hebben de omzet en onze morele support hard nodig. Daarom presenteert Foodinspiration.com een aantal cityguides met de tofste concepten uit Nederland. Vandaag: 25 hippe hotspots in de Domstad Utrecht.

Utrecht is de (studenten)stad van de grachten met terrassen aan de werf. En nog altijd heeft de stad geen Michelin restaurants, maar dat betekent niet dat de Domstad geen goede horeca huisvest. In tegendeel, goede restaurants en wijnbars alom. En wist je dat Utrecht zelfs koploper is op het gebied van vegetarisch eten? Foodinspiration.com selecteerde 25 culinaire hotspots. Een mix tussen oude en nieuwe concepten, upcoming en gevestigd, van fine dining tot fastfood.

Benieuwd naar deze coole concepts?
Check www.foodinspiration.com voor de lijst!

De openingstijden van de genoemde concepten zijn de reguliere openingstijden, en kunnen vanwege de coronasituatie afwijken. Check de websites van de concepten voor de meest actuele bezoekersinformatie. 

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in  ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!