Het Rotterdamse restaurant Dertien lanceert een nieuw concept: “13 gerechten voor €13,- per gerecht.” De gerechten worden geserveerd ter grootte van een voorgerecht, waardoor je volop kunt combineren en eventueel delen met je tafelgenoot.

13 voor 13 kaart

De topkoks van Dertien onder leiding van chef-kok Jurren Terlouw zullen de sterren van de hemel koken met gerechten die voornamelijk bestaan uit producten van lokale bodem. Zowel voor de lunch als voor het diner is er een “13 voor 13” kaart gecreëerd. Van deze gerechten kunnen de gasten genieten zowel binnen, als op het vernieuwde terras waar meer dan 50 zitplaatsen zijn met voldoende ruimte om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, gelokaliseerd in een van de populairste gebieden van Rotterdam, het “Rotterdam Foodsquare”. Deze bevindt zich pal naast de Witte de Withstraat en is een hotspot voor “Foodies” & Alike.

restaurant dertien logoDe keuken van Dertien

“Bij ons staan de lokale producten centraal. Dertien koopt in bij de beste lokale boeren, slagers en toeleveranciers. Denk bijvoorbeeld aan bakkerij Das Brot en De Kaashoeve aan het Eendrachtsplein.
De gerechten zijn geheel huisgemaakt en geïnspireerd door de kunst van fermentatie en we maken hierbij gebruik van de beste biologische producten. Hiermee heeft de chef klassieke en moderne gerechten gecreëerd met een “Dertien-twist”. De kaart van Dertien bevat vlees-, vis- en vegetarische- gerechten. Deze laatste kunnen ook aangepast worden tot “Vegan-proof”.

“Kom genieten van de smaken van Dertien
en de gezelligheid van het zelf samenstellen van je menu”

NB: ook de wijnkaart mag er zijn!

Restaurant Dertien
Schiedamse Vest 30
3011 BA Rotterdam
010 433 3969
www.dertienrotterdam.nl

Bron: persbericht

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!