Het is weer bijna VADERDAG! In Nederland wordt Vaderdag gevierd op de derde zondag in juni, dus aanstaande zondag 19 juni worden alle vaders weer in het zonnetje gezet.  Waarmee ga jij je vader verrassen op vaderdag? Voor de vader die “alles al heeft” en voor de vader die graag een refill wil. Liefde gaat immers door de maag. Hier een paar culinaire tips…

Stoere Whisky Cocktail

Verras je vader met een zelfgemaakte cocktail op basis van Whiskey, of is het Whisky? En je gaat aan de slag met ginger beer. Is dat hetzelfde als ginger ale? In dit artikel lees je er alles over. Mét natuurlijk de recepten.

Thuisbrouwpakketten

Thuisbrouwpakketten zijn razend populair. Zelf je eigen bier brouwen, voed je eigen whisky op met behulp van verschillende soorten hout, of maak je eigen gin met verschillende kruiden.

Boekentips voor de reislustige wijnliefhebber

Houdt jouw vader van een goed glas wijn? En proeft de wijnen het liefst of locatie? Dan is Dé wijngids voor de Algarve & de Alentejo een aanrader. Of kies voor het boek De Grote Wijnfamilies van Master of Wine Fiona Morrison, waarin zij onder meer langsgaat bij Dirk van de Niepoort, de familie Torres en Gaia Gaja. Zoekt je vader het liever dichter bij huis? Dan maak je hem heel blij met 12 keer wijnweekendje weg in Nederland! En met de World Atlas of Wine kan hij helemaal zelf zijn favoriete wijnreis uitstippelen.

Boekentips voor de restaurantliefhebber

Bezoekt jouw vader graag een restaurant? Dan is 150 Restaurants You Need Visit before You Die het ultieme vaderdag cadeau. Of maak het hem makkelijk en geef een diner bon cadeau!

Tips voor de stoere barbecuende vader

In dit artikel vind je 5 verrassende tips voor stoere wijnen bij de barbecue. En bij bol.com vind je volop artikelen die hem erbij kunnen helpen. Van complete barbecues en buitenkeukens tot zakken houtskool, barbecue tangen en mooie lederen schorten.

Vaderdag cadeau tips compilatie

🍇🍷🍴Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏️ voor onze wekelijkse nieuwsbrief!