Wil je echt goed leren bonbons maken en chocolade verwerken? Volg dan de chocolade cursus van CookingAcademy met docent Ruben van Trigt. Tot 1 januari 2022 met een leuke korting! Enne…ook leuk om cadeau te geven onder de kerstboom!

Ruben van Trigt is Ă©Ă©n van de beste patissiers van Nederland. Hij volgde alle patisserie-en chocolaterie opleidingen van Culinair Centrum Beverwijk en leerde dus van toppers als Jeroen Goossens, Fred Colli en Tineke Hendrikse. Onder hun begeleiding deed hij mee aan veel wedstrijden zoals de Beste Bonbon van Nederland, de Dobla Pastry Battle, de Dutch Pastry Decathlon en de EvenTT Culinair in de patisserie klasse. Op de laatste 3 won hij goud.

Perfect gelukte chocolade en bonbons

Met z’n bedrijf FrivolitĂ© maakt hij iedere dag patisserie & chocolade creaties van topniveau. Daarnaast deelt hij zijn enorme kennis met jou in deze online chocolade cursus. Na deze complete cursus kun je heel goed chocolade verwerken tot letters, figuren en garnituren met allerlei kleuren en vullingen van je keuze. De nadruk ligt op bonbons maken en hun vullingen. Je leert alle details over spuitbonbons, snijbonbons en mouleerbonbons. De kracht zit in alle kleine details die Ruben met je deelt. Hierdoor serveer jij na de cursus alleen nog maar perfect gelukte chocolade en bonbons!

Chocolade cursus drieluik

 

👇👇👇

Tot 1 januari 2022 krijgen lezers van Anne-Wies.NL
đŸ«đŸ«20% korting met de code FEESTDAGEN2021!

Tip: ook een leuk cadeau voor onder de boom🎄

Klik hier voor meer info en inschrijven!

Over CookingAcademy

CookingAcademy.nl is een online kook- en wijnacademie opgericht door TV-kok, culinair docent en vinoloog Robert Verweij. Hij en zijn team van gespecialiseerde culinaire collega’s hebben al hun kennis en ervaring samengebracht op Ă©Ă©n online platform, toegankelijk en betaalbaar voor iedereen die (nĂłg) beter wil leren koken. Daarnaast is CookingAcademy.nl ook een online community van medecursisten en docenten.

đŸ‡đŸ·đŸŽGeen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in ✏voor onze wekelijkse nieuwsrbrief!