Als je wijn drinkt wil je optimaal genieten van de aroma’s, de geuren en de smaken. Die worden bepaald door het druivenras, het terroir, de liefde van de wijnmaker én het glas waaruit je drinkt. Benieuwd hoe ‘op maat gemaakt’ glaswerk je smaakbeleving naar een hoger niveau tilt? 

Riedel-glas

Riedel is dé trendsetter op het gebied van wijnglazen. Het Oostenrijkse familiebedrijf Riedel is al ruim 250 jaar een glasblazersbedrijf. In de jaren vijftig van de vorige eeuw ontdekte Claus Riedel dat het glasformaat een veel grotere invloed had op de smaak van wijn dan iedereen dacht. Wijndrinkers zijn het er sindsdien over eens: als je ooit een Riedel-glas hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders.

Riedel glazen proeverij

Onvergetelijke proef-ervaring

Op zondag 5 november 2017  ben je welkom bij de exclusieve Riedel Proeverij in Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Tijdens de proeverij laat gastvrouw Laetizia Riedel je kennismaken met de bijzondere eigenschappen van Riedel Veritas-glaswerk. Laetizia Riedel maakt met haar charmante voorkomen en sprankelende manier van vertellen elke Riedel proeverij tot een onvergetelijke ervaring. Ze geeft je een exclusieve kijk in de wereld van Riedel. En na afloop van de proeverij met prachtige wijnen van Wijnkoperij De Gouden Ton neem je je Riedel Veritas-proefglazen t.w.v. € 73,50 mee naar huis!

Riedel glazen op proeverij

Lunch bij Sofitel Legend The Grand

Optioneel is er de mogelijkheid jezelf te trakteren op een nóg mooiere zondag door aansluitend aan de proeverij te lunchen bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam. In restaurant Bridges serveert topchef Andrès Delpeut een tweegangenlunch – inclusief wijn en koffie of thee – voor € 55,00 per persoon.

Programma

Het programma voor deze heerlijke zondag is als volgt:
11.30 uur Ontvangst
12.00 – 13.30 uur Riedel Proeverij
13.30 – 14.30 uur Optioneel: lunch
De prijs is € 75,00 per persoon. Als je vóór 27 oktober inschrijft € 54,95 per persoon!
Inclusief je Riedel Veritas-proefglazen t.w.v. € 73,50, die je mee naar huis mag nemen!

LINKS:

Inschrijven doe je via de website van Wijnkoperij De Gouden Ton>>>
Voor de proeverij klik je hier
Voor de proeverij inclusief de lunch ga je naar deze link

Geen enkel culinair nieuwtje, recept met wijnadvies, cocktail of proefnotitie missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

 

Bron: ingezonden uitnodiging Résidence Wijnen, Wijnkoperij De Gouden Ton