De op deze website getoonde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er wordt evenwel geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledige en/of incorrecte informatie en voor het niet goed functioneren van deze website. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, is de eigenaar/zijn de makers van deze website niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet worden verzonden. Evenmin kan de eigenaar/kunnen de makers verantwoordelijk worden gesteld wanneer virussen op deze website zouden voorkomen. Ook kan de eigenaar/kunnen de makers niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud, het gebruik en het functioneren van de websites die gekoppeld zijn aan deze website.

Sommige producten die ik proef en/of beschrijf koop ik zelf, andere krijg ik aangeleverd. Dat geldt ook voor mijn bezoeken aan horeca- en andere gelegenheden. Soms ben ik daar op uitnodiging, maar meestal voor eigen rekening. Ik schrijf echter alleen over producten, bedrijven en evenementen als ik daar zelf achter kan staan.

Als je iets bij Bol.com koopt via de link in mijn berichten krijg ik van Bol.com een klein percentage van het aankoopbedrag. Ik word er niet rijk van, maar alle beetjes helpen;-).