Advertisements

Aanraders van Anne-Wies.NL

Red Wine Mike & JeffRose Elizabeth Gabay book boek

Wijn-Spijs Bijbel Victoria Moore

Wine Grapes Jancis Robinson omslag boek

Dat Smaakt Naar Meer

Joris-Bijdendijk-Een keuken voor de lage landen

Janna Rijpma boekomslag

Champagne, The Future Uncorked kaft

 

Bloglovin

Culinaire Weekend Tips 2-3-4 maart. En meer…

  • WeekendHangouts

Culinaire Weekend Tips 2-3-4 maart. En meer…

De Culinaire Weekend Tips! Geniet ervan! En heb je de nieuwe WijnSpijs Wandelingen al ontdekt?! Scroll even verder, daar vind je meer culinaire evenementen. Geniet ervan!
(PS: Mis je jouw proeverij? Stuur me info, een link en foto)

High-On-Wine Weekend, Amsterdam

High Wine Rayleigh and RamsayGeniet nu elk weekend van de High-On-Wine Weekend Special bij Rayleigh & Ramsay Overtoom! Een goed gevulde etagère met verassende bites en hapjes en je krijgt er van ons een glas Cremant de Loire bij. Daarna is het natuurlijk los gaan met het proeven van onze 100+ open wijnen per glas, half glas en zelfs per slokje! Dus, zeg nou zelf, wie wil er nog high-tea-en als je ook kan high-wine-en?!Pssst, mocht je nou doordeweeks verlangen naar onze high-wine, wat wij ons heel goed kunnen voorstellen, reserveer dan 2 dagen van te voren en we zorgen dat de etagère gevuld en wel voor je klaarstaat!

Kijk hier voor meer info

Workshops Italië, Fred Nijhuis 

Fred Nijhuis en de grenache wijnen bij ParkheuvelIn 2018 organiseert Fred Nijhuis wederom diverse workshops met zowel bekende als nieuwe thema’s.

De eerste drie workshops staan inmiddels gepland:

  • Amarone della Valpolicella
    Maandagen 26 februari, 12 maart en 26 maart 2018
    Plaats: Kasteel Waardenburg te Waardenburg
  • Brunello di Montalcino
    Dinsdagen 10 april, 24 april en 8 mei 2018
    Plaats: Dorpshuis Tuil
  • Nebbiolo
    (met wijnen uit o.a. Alto Piemonte, Valtellina, Barbaresco en Barolo)
    Maandagen 30 april, 14 mei en 28 mei 2018
    Plaats: Podium onder de Dom te Utrecht

Inschrijving kan per les, maar deelnemers aan alle drie de avonden krijgen voorrang bij inschrijving. Deelnemers die niet alle avonden deelnemen, krijgen wel van alle avonden de handouts. Register Vinologen, leden VVN en deelnemers aan meerdere workshops hebben recht op 10% korting.

Kijk op de website van Fred Nijhuis voor meer info en inschrijven!

Het Oesteruurtje, Bridges Amsterdam

Oester uurtjeSluit de week af in stijl met vrienden of collega’s tijdens Het Oesteruurtje. Elke eerste vrijdag van de maand is het ‘Happy Oyster Hour’ bij onze Foodbar! Proost met een mooi glas wijn en krijg tussen 18.00 en 19.00 uur gratis oesters. Een gezellige manier om het einde van de werkdag een ster-afsluiting te geven en je weekend goed te beginnen!

Klik hier voor meer info

WijnSpijs Wandelingen 4 maart

WijnSpijs Wandeling EigenHeerlijk wandelen door Arnhem of Alkmaar en onderweg genieten van de lekkerste gerechtjes met bijpassende wijnen in de leukste restaurants van de stad. Wie wil dat nu niet? Een mooie reden om snel kaarten te kopen. Laat je – samen met je vriendinnen, familie of partner – in de watten leggen door de leukste restaurateurs!  Ga je mee?!

Klik hier om te reserveren voor deze leuke WijnSpijs Wandeling!

Kaas- en wijnproeverij L’Amuse

l Amuse FB fotoVoordat L’Amuse een paar deurtjes verder verhuist, een laatste afsluitende maar zeer unieke proeverij op de oude locatie.
Kom nog één keer genieten in het oude vertrouwde domein van Betty Koster!
Op zondagmiddag 4 maart draait om kaas én wijn. Prachtige kazen zoals je van Betty gewend bent. Daarbij unieke wijnen van kleine Spaanse wijnhuizen. De kaas/wijn combinaties zijn subliem en gecombineerd door Betty Koster en Eline Groenendijk (Register Vinoloog).

Kijk hier voor meer info en inschrijven.

Primavera 2018, Den Haag

Primavera 2018Op zondag 4 maart is Masciarelli met z’n fameuze Montepulciano’s present in restaurant Ich Bin Ein Hamburger. Luigi beantwoordt al je vragen over zijn stijlvolle wijnen uit de Abruzzen. Ook een sterke focus op Etna en overig Sicilië. Wijngaarden die recentelijk zijn afgepakt van maffia-kopstukken? We proeven het allemaal. Tijd voor zon in het glas in die druilige Hollandse winter!
Masciarelli-Montepulciano d’Abruzzo / Vigne di Eli-Etna / Rocca di Montegrossi-Chianti / Abazia Novacella-Alto Adige / Riofavara-Sicilia / Polvanera-Gioia delle Colle / Podere Le Berne-Vino Nobile di Montepulciano / & more to follow

Kijk op deze FB pagina!

Vini Bio

Vini Bio logoOp maandag 5 maart 2018 vind weer de Vini Bio plaats, dè proeverij voor biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen, afkomstig uit de hele wereld. Deze proeverij vindt dit jaar voor de 6e keer plaats in Hotel Casa in Amsterdam. Vini Bio is uitsluitend bedoeld voor de wijnhandel, pers en horeca.

Voor info neem je contact op met Melman Communications

Borsa Vini Zuid-Italie

Borsa Vini Zuid-Italië 2018Op dinsdag 6 maart 2018 organiseert het ICE – Italian Trade Agency, in samenwerking met Italent, voor de tweede keer een Borsa Vini met wijnen uit Zuid-Italië. In aanwezigheid van ruim 35 Zuid-Italiaanse wijnboeren – afkomstig uit de regio’s Apulië, Basilicata, Calabrië, Campanië en Sicilië – kunt u kennismaken met bijzondere wijnen van bekende en minder bekende inheemse druivensoorten. Een groot deel van de aanwezige producenten is op zoek naar vertegenwoordiging op de Nederlandse markt.
De beurs is bestemd voor professionals binnen de handel, horeca en pers.
Locatie: St. Olofskapel Barbizon Palace, Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam
Open: 12:00-18:00 uur

Info en inschrijven: italent.nl

Wine&Cheese, Typical Dutch? 

La Causerie LogoLove cheese? Love wine?
Come along and experience our Dutch cheeses and wines.
Subscribe now to the entertaining workshop Typical Dutch? in which we explore the exciting past of the Dutch, taste their modern wines and combine them with their famous cheeses. You will also find out why Rotterdam plays an important part in all three! Lighthearted, entertaining and tasty, that’s Typical Dutch!
* Event: Typical Dutch?
* Course Date/Time: Wed March, 7, 2018 at 8pm
* Duration: 2 hours
* Venue : La Causerie Wine School, Vredehofweg 59, 3062 EM Rotterdam.
* Price: 49 € per person
* Book before 31 december 2017 and get 10% early-booking discoun and pay only 44,10 €.
https://lacauserie.nl/wine-courses-rotterdam-in-english-language/

Noteer deze vast in je agenda:

The Amsterdam Coffee Festival

amsterdam coffee festival Op 9, 10 en 11 maart 2018 vindt in de  Westergasfabriek Amsterdam weer The Amsterdam Coffee Festival plaats. The Amsterdam Coffee Festival is hét jaarlijkse koffie lifestyle festival voor koffieliefhebbers en professionals. – productlanceringen & innovaties – food – drinks – art –

Kijk op de website van dit festival voor alle info

 

Spaanse Wijnproeverij en Tapas

lossuenoslogoOp zaterdag 10 maart ben je vanaf 17.00 uur welkom om een twintigtal wijnen te proeven van kleine onontdekte Spaanse wijnmakers. Wit, rood en wellicht een eerste voorjaarsrosé en Cava. Deze proeverij is gratis!
Daarna kun je aan tafel met vrienden en/of familie genieten van luxe tapasplanken die zorgen voor een rijkelijke avondmaaltijd. De kosten zijn 15 euro per persoon. De wijn kun je dan per glas of fles bestellen.
Graag horen we bij de reservering met hoeveel personen je blijft eten.
De wijnen mee voor thuis? We zorgen voor een grote voorraad zodat je ook thuis nog kan nagenieten van je favorieten!

Graag aanmelden (aantal personen en diner) voor 1 maart bij KAdECafe:
coenmolenveld@gmail.com / 06 100 23 858

Of kijk op de FB pagina van deze proeverij

WijnSpijs Wandeling

wijnspijs-wandelingOp zaterdag (!) 10 maart kun je WijnSpijs Wandelen in Zaltbommel.

WijnSpijs Wandelen doe je gezellig met vrienden of familie. Het leukste uitje op deze zaterdagmiddag!

Benieuwd welke restaurants er allemaal meedoen?

En of er nog plek is? Wees er snel bij want vol=vol >>>  Klik hier! 

Winemakers diner Waterproef

Waterproef RieslingZondag11 maart: een uniek Winemakers diner in samenwerking met Weingut Dönnhoff, gehost door Anne Dönnhoff , Résidence Wijnen en Waterproef.
Een viergangen all-in educatief wijn & spijsdiner in samenwerking met een van de meest toonaangevende wijnhuizen uit Duitsland! Weingut Dönnhoff is al drie maal uitgeroepen tot ‘Winzer des Jahres’! Deze geweldige wijnen hebben een cultstatus over de hele wereld en zijn zeer gewild.
Een unieke kans om met dit geweldige wijnhuis kennis te maken.
Er is een beperkt aaantal plaatsen beschikbaar.

(* all inclusive : 4 gangen wijnspijs, water, koffie/thee)

Meer info en kaartjes kopen? Klik hier 

PROEVEN! 

goudentonOp zaterdag 10 maart en zondag 11 maart a.s. vindt PROEVEN! plaats, het jaarlijkse wijnproefevenement van alle Wijnkoperij de Gouden Ton vestigingen!

In de verschillende winkels of op locatie staat een uitgebreide selectie wijnen klaar om geproefd te worden. Verschillende wijnmakers zijn ‘live’ aanwezig om meer te vertellen over de wijnen die zij produceren.

Kijk voor meer informatie over alle Wijnkoperij De Gouden Ton PROEVEN! evenementen op deze website van Wijnkoperij De Gouden Ton!

 

Port Workshop De Smaakboutique 11 maart 2018Portproeverij – wijnworkshop

Tijdens deze portproeverij gaan we op zondagmiddag 11 maart met een groep van minimaal 6 tot maximaal 16 liefhebbers aan tafel om het verschil te proeven tussen Ruby en Tawny Port door beide types een aantal keer naast elkaar te zetten met bijpassende kazen, chocolade en andere lekkernijen. De standaard Ruby en Tawny types komen aan bod en ook bijzondere port zoals Colheita, Vintage, Crusted en Late Bottled Vintage. Alle Port die wordt geschonken is van het eigenzinnige Portugese kwaliteitsmerk Niepoort. Een onafhankelijk familiebedrijf sinds 1842.

Voor meer info en inschrijven ga je naar de website van De Smaakboutique

WijnSpijs Wandeling Harlingen

WijnSpijs Wandeling EigenOp zondagmiddag 11 maart zoek je het hogerop! Dan kun je genieten van heerlijke hapjes en mooie wijnen. En de combinatie ervan in…. Harlingen!
WijnSpijs Wandelen doe het gezellig met je vrienden of familie.

Het leukste uitje voor de zondagmiddag!

Benieuwd welke restaurants er allemaal meedoen? Klik hier! 

Wijn & Spijs Cursus

logo-anywineDeze wijncursus bestaat uit 4 avonden en is een ontdekkingstocht in de boeiende wereld van wijnen en gerechten. Deze cursus richt zich op de praktijk. Uiteraard komen diverse toepasbare “wijn & spijs theorieën” aan bod! Maar zelf ervaren en veel proeven is het uitgangspunt. We beginnen deze avond op tijd, maar……je hoeft niet te eten van te voren. Voor wijnliefhebbers, hobbykoks en professionals die hun smaak en uitdrukkingsvaardigheid op het gebied van wijn willen vergroten.
Italië 15 mrt.
La dolce vita! Mooie wijnen gecombineerd met Mediterraan en Italiaans lekkers.
Vegetarisch 19 april
Gevarieerd zonder vlees. Gevarieerd mét wijn!
Vis 24 mei
Gebakken, gerookt, cevice….maar hoe ook bereid: vis moet zwemmen. En dat kan ook in rode wijn.
BYO 14 juni
Het toepassen van alle wijn & spijs theorie die jij tijdens deze cursus geleerd hebt. Op deze avond breng jijzelf twee verschillende gerechtjes mee, die beiden matchen met dezelfde wijn.

Meer informatie: Anywine.nl

Amsterdam Wine Festival

logo-amsterdam-wine-festival2xOp 16-17-18 maart is het weer feest in de Wester Gasfabriek. De oogstfeesten van het Zuidelijk halfrond staan op het programma. Houd voor last-minute info en bestellen van tickets de FB-pagina van het Amsterdam Wine Festival in de gaten.

WijnSpijs Wandelingen, 18 maart

WijnSpijs Wandeling EigenHeerlijk wandelen door Assen of Wijk bij Duurstede en onderweg genieten van de lekkerste gerechtjes met bijpassende wijnen in de leukste restaurants van de stad. Wie wil dat nu niet? Een mooie reden om snel kaarten te kopen. Laat je – samen met je vriendinnen, familie of partner – in de watten leggen door de leukste restaurateurs! Ga je mee op 18 maart?!

Klik hier om te reserveren voor deze leuke WijnSpijs Wandelingen!

5 Sterren Platter proeverij en diner

platterZondag 18 maart: de jaarlijkse wijngids Platter’s geniet een grote reputatie in Zuid-Afrika en bij liefhebbers van Zuid-Afrikaanse wijn overal ter wereld. In 1980 startten John en Erica Platter met hun informatie- en adviesgids, die met de nieuwste uitgave van 2018 dus al aan zijn 38-ste editie toe is. Sinds een aantal jaren is het echtpaar zelf niet meer bij de samenstelling betrokken, maar draagt de gids nog wel altijd hun naam. Het is ondertussen traditie dat Arjen Pleij van Kasteel Engelenburg en Udo Göebel van WineMatters samen in het voorjaar een uniek evenement organiseren in het kader van 5 sterren, de hoogste classificatie in de gids. In de proeverij zullen (minimaal) 20 met 5 sterren bekroonde wijnen geproefd worden. Wijnen uit de recente editie, maar tevens wijnen uit voorgaande edities, zodat u een goed beeld van de kwaliteit van deze wijnen krijgt.

Voor alle info en reserveren ga je naar de website van Kasteel Engelenburg

Prowein, Düsseldorf

Prowein logoOp 18-19-20 maart vindt weer een van de belangrijkste wijnbeurzen voor professionals van Europa plaats: Prowein. Alle info vind je via deze link.

 

 

 

Inloop Wijnproeverij ’50 Tinten Wijn’

logo-smaakvermaakVrijdag 23 maart 2018  20.30 uur in De Burgerij in Limmen.
Alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden en vriendinnen snuffelen, slurpen en proeven aan wijn. De deur staat vanaf 20.15 open, maar je mag ook later binnen komen, als dat beter uitkomt.
Er staan 50 verschillende wijnen open. Afkomstig uit de bekende wijnlanden als Frankrijk, Spanje en Italië, maar ook Roemenië, Oostenrijk en Zuid-Afrika hebben heerlijke wijnen die zeker op de proeftafel komen te staan.
Je kan de wijnen die jij het meest lekker vind, vele met korting, bestellen. Dan heb je ze voor Pasen in huis.

Kijk op de website van Smaakvermaak voor meer info en inschrijven

Van Ahr tot Otago – pinot noir

wijnstudio logoMasterclass PINOT NOIR op zondagmiddag 25 maart. We focussen ons op de Ahr vallei – de wijnregio het dichst bij Nederland, één van de koelste wijnregio’s op het Noordelijk halfrond, waar de wijngaarden voor 80% bestaan uit spätburgunder, ofwel pinot noir.
We vergelijken dat met pinot noir uit Central Otago in Nieuw Zeeland, het meest zuidelijke en koelste klimaat wijngebied van het Zuidelijk halfrond. Pinot noir is erg gevoelig voor bodem en klimaat. We leren over de klonen van Pinot noir, de leisteen in de Ahr en de schiste van Central Otago, de warmte-en waterhuishouding. We proeven wat dat met de wijnen doet. Je gaat uitzonderlijk mooie exclusieve wijnen proeven. Een bijzonderheid van pinot noir wijn is dat de vorm van het glas een groot verschil maakt, we proeven daarom met een glas dat speciaal voor pinot noir gemaakt is, zo komt de wijn het beste tot zijn recht.

Klik hier voor inschrijven en meer info.

WijnSpijs Wandeling, wees snel!

WijnSpijs Wandeling EigenHier moet je snel bij zijn! Deze wandelingen zijn altijd heel snel uitverkocht! Amsterdam en Gouda staan op zondagmiddag 25 maart namelijk op het programma! Heerlijk wandelen den onderweg genieten van de lekkerste gerechtjes met bijpassende wijnen in de leukste restaurants van de stad. Wie wil dat nu niet? Een mooie reden om snel kaarten te kopen. Laat je – samen met je vriendinnen, familie of partner – in de watten leggen door de leukste restaurateurs!  Ga je mee?!

Schrijf snel in want VOL = VOL!

Klik hier om te reserveren voor deze leuke WijnSpijs Wandelingen !

Kaascursus in Delft 

vKaascursus De Smaakboutique 2018Ben je gek op kaas en wil je er meer over weten? Dan nodig ik je uit om mee te doen aan deze smaakvolle cursus. We gaan met een groepje van maximaal 12 deelnemers in vier maandagavonden (de eerste is op 26 maart) en één ochtend of middag leren welke kaasfamilies er zijn, hoe ze gemaakt worden, hoe ze smaken en welke wijn ideaal is om erbij te drinken. Dus het is een wijn&spijscursus en kaascursus in één. Er zal als onderdeel van deze kaascursus ook een excursie gemaakt worden naar een lokale zelfkazende zuivelboerderij.

Voor de overige data, meer info en inschrijven ga je naar de website van De Smaakboutique

De Aanschuiftafel

logo-anywineZondag 1 april kun je in Kampen / IJsselmuiden weer aanschuiven voor een speciaal diner. Denk aan de Franse table d’hôte! Je krijgt een drie gangen diner geserveerd voor 17,50 euro aan de lange houten tafel in ons proeflokaal. Bijpassende wijnen of special tea 3 euro per glas. Het maximum aantal gasten dat aan kan schuiven is 15. Gezelligheid inbegrepen! Vol= Vol, dus wees er snel bij!

Voor meer info en opgeven ga je naar de website van Anywine

Mousserende wijn uit Nederland

Vlag met bubbels VVNMousserende wijn uit Nederland? Jazeker! Ontdek de Nederlandse ‘bubbels’ op de VVN overzichtsproeverij op zondag 15 april in Utrecht. Voorafgaande aan de proeverij neemt wijnschrijfster, historica en Registervinologe Mariëlla Beukers je mee in de historie van de Nederlandse wijnbouw en komt Wijnmaker Adam Dijkstra van Wijnhoeve de Colonjes tekst en uitleg geven over het maken van mousserende wijnen in Nederland. Extra bijzonder is dat tijdens de proeverij een aantal Nederlandse wijnmakers hun bubbles zelf komen toelichten.

Voor meer info en aanmelden ga je naar de website van de Verenigde Vinologen Nederland

Asperges en Kunst Kasteel Daelenbroeck

Henk Hoogakker en chefZondag 15 april is er weer een lekkere luie zondagnamiddag op  Kasteel Daelenbroeck! Met asperges in heerlijke kunstvormen op het bord en aan de wand! Van 15.00 tot 19.00 uur kun je heerlijk genieten en de fascinatie beleven van kunst, eten en mensen. Genieten van mooie asperges en de heerlijkheden van het scharrelvarken. Gastronomie en kunst. Dáár draait het om bij de samenwerking tussen Ger Meijers en chefkok Gregory Bodegom van Kasteel Daelenbroeck en Henk Hoogakker (Kunst in de Keuken).
De ingrediënten van deze middag: intrigerende gastronomische stillevens, mooie gerechten met vooral asperges en de heerlijkheden van het scharrelvarken. Tussen de gangen door vertelt Hen  inspirerende verhalen over kunst in vele varianten. Verder hangen een nieuwe serie stillevens van de fotograaf Hay Hermans aan de muur en een selectie van de aspergestillevens van Gesine Kikol en Harrie Paquay.
Chef-kok Gregory Bodegom werkt weer met eerlijke producten uit onze eigen streek. Het resultaat? Prachtige kunstwerken op het bord, ‘gevangen’ in vijf gangen.

Reserveren?
De kosten voor het vijf gangen menu en ‘het verhaal’ zijn € 65,– per persoon. Aperitief, bijpassende wijnen en water inbegrepen. Reserveren of meer weten? Bel even met Henk: 06 53 198929 of mail :  henk@kunstindekeuken.nl .
Aanmelden kan ook bij reserveringen@daelenbroeck.nl  of 0475-532465.

P.s.: boek er een overnachting bij in Kasteel Daelenbroeck tegen een speciaal tarief!

 

Culinaire reis Umbrië

Culinaire reis Wine & Food reis UmbriëOok in 2018 organiseren Joop Zwiep en Adje Middelbeek weer een fantastische reis voor culli’s en lekkerbekken naar Umbrie.
En wie wil er nu niet een week lekker verwend worden met heerlijke ontbijtjes en super lekkere 3-gangen diners. Overdag lekker opstap, wijn proeven, truffels zoeken, samen met 2 rasechte Italiaanse Nonna’s een heerlijke lunch bereiden, een Salumificio bezoeken en dan aan het einde van de dag onder leiding van chef-kok Joop Zwiep een super lekker drie-gangen diner koken.
De reis is van 29 april tot 5 mei. Ben je geïnteresseerd of ken je anderen die hier interesse voor hebben?

Voor meer info kijk je op de FB pagina van deze reis of op deze website 

Festival TREK Rotterdam 

Festival Trek Rotterdam 2018Rotterdamse Bourgondiërs! De voorgaande drie edities van Festival TREK in Rotterdam waren een groot succes. Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie komend jaar weer welkom te heten in het Rotterdamse Vroesenpark. Van donderdag 10 t/m zondag 13 mei staat dit stadspark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – ROTTERDAM.
Ons geliefde Vroesenpark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit lange Hemelvaartsweekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.
Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. 

Lees hier meer over dit festival

Bacchus Wijnfestival, Amsterdam

Logo_Bacchus_180px Weekend hangoutsEen goed glas wijn is lekker, maar in combinatie met het onvervalste festivalgevoel is het natuurlijk nog veel beter. Op 8-9-10 juni (data onder voorbehoud!) strijkt het Bacchus Wijnfestival weer neer in het Amsterdamse Bos. Verschillende bands, dj’s, een heus Wijnlokaal, mobiele keukens voor smaaksensaties perfect passend bij de wijnen en sommeliers maakten Bacchus tot een walhalla voor alle festivalliefhebbers met een passie voor wijn. Of andersom, natuurlijk.

Bekijk de website van het Bacchus Wijnfestival voor meer informatie.

Culinaire muziekfestival CuliNESSE

Culinesse 2018 logoOp 23, 24 en 25 augustus 2018 is het tijd voor de achtste editie van het culinaire muziekfestival CuliNESSE. Op het strand aan de Zevenhuizerplas komen we allemaal samen om te genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio.
Met twee grote podia, ruim twaalf culinaire deelnemers, tal van overige activiteiten en genoeg te beleven voor de kleinste bezoekertjes, maakt CuliNESSE zich op voor de zomer van 2018.
De eerste twee namen voor CuliNESSE 2018 zijn reeds bekend;
Niemand minder dan BLØF en Kensington zullen het podium betreden. In aanloop naar het evenement worden alle artieste bekend gemaakt.
Houd de FB pagina van dit evenement in de gaten voor het laatste nieuws!

Nacht van de KAAP, Rotterdam

Nacht van de KaapOp zaterdag 8 september 2018 vindt het gezelligste festival van Rotterdam weer plaats in Katendrecht. De historische en legendarische tijden van de Kaap als zeemanskwartier en uitgaansgebied komt weer tot leven tijdens De Nacht van de Kaap. Op het Deliplein, Theater Walhalla en de omringende cafés is er weer live-muziek en theater met de sfeer van weleer en een hedendaagse attitude. Zing mee met de Ode of dans tot diep in de Nacht op funky tunes!
En niet alleen de locaties herinneren aan de vervlogen tijden, vele bezoekers dompelen zich onder in de Nacht als ruwe zeebonk, piraat of gevaarlijke chameuses… Laat je inspireren! 

Kijk op de FB pagina van de Nacht van de Kaap voor het laatste nieuws

Geen enkel culinair nieuwtje missen? Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Leuk als je reageert!